Sant Cugat se suma al dol per la mort de Vicenç Ferrer


  • Comparteix:

El cooperant a l'Índia Vicenç Ferrer

El cooperant a l'Índia Vicenç Ferrer

Sant Cugat lamenta la mort del cooperant Vicenç Ferrer a Anantapur, l'Índia. Després de 50 anys ajudant els més desafavorits del país asiàtic, Ferrer no ha pogut superar, als 89 anys, els problemes respiratoris derivats d'una embòlia que va patir al març.

Ferrer ha treballat fins l'últim moment per als més necessitats, una tasca que no finalitza amb la seva mort ja que la Fundació Vicenç Ferrer seguirà amb l'acció que el cooperant va iniciar fa 50 anys.

La fundació humanitària Vicenç Ferrer, que va crear amb la seva dona Anne Pery, ha construït escoles, pous, hospitals i cases per a més de dos milions i mig de persones de les castes més desafavorides de l'Índia.

La regidora de Cooperació, Immigració i Igualtat, Susanna Pellicer, lamenta la pèrdua de Ferrer i destaca la vinculació de la ciutat amb la seva fundació.

Susanna Pellicer

Des de l'Ajuntament volem donar el més sincer condol a la família de Vicenç Ferrer i també a la fundació amb la qual tenim dos projectes a la zona d'Anantapur.


Vicenç Ferrer va viatjar fins l'Índia fa 40 anys per eradicar la pobresa i treure de la marginació la casta més desafavorida, els dàlits. Després de 50 anys d'acció solidària, ha ajudat més de 1.500 pobles i prop de dos milions i mig de persones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.