ASDI celebra el 10è aniversari de la seva seu amb una botifarrada popular


  • Comparteix:

L'Associació pro Disminuïts Físics i Psíquics (ASDI) ha bufat les espelmes del desè aniversari de la seva seu aquest dissabte amb el desig d'enllestir aviat la futura llar-residència de l'entitat. Una botifarrada popular, l'actuació dels bastoners i la gimcana dels alumnes del centre amb els gossos que els ajuden en les teràpies han estat les activitats més destacades de la celebració.

Diversos representants polítics s'han acostat fins el centre d'ASDI a Valldoreix per donar suport a l'entitat en aquesta jornada festiva. L'alcalde, Lluís Recoder, ha remarcat el prestigi popular que té l'entitat.

Lluís Recoder

ASDI s'ha consolitat com una entitat que dóna un magnífic servei a persones amb discapacitat. És una associació estimada per la gent, prova d'això és la implicació en el projecte de llar-residència.


ASDI té com a objectiu principal la materialització d'una llar-residència per ajudar els pares de disminuïts que tinguin problemes per fer-se càrrec de l'atenció dels seus fills.

La directora de l'entitat, Mercè Martínez, ha reconegut que encara falten recursos financers per convertir el projecte en una realitat.

Mercè Martínez

Hi ha demanda sobre què passarà en el futur amb els fills. Estem lluitant per una nova llar-residència, estem en negociacions amb la Generalitat però encara ens falta finançament.


La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny, ha apuntat que mentre no es construeixi la residència, l'Ajuntament podria destinar pisos de Promusa per a persones discapacitades.

Carmela Fortuny

Des de l'Ajuntament, estem instant per aconseguir el finançament que es necessita. Fins i tot, estem valorant fórmules alternatives, com que aquests nois estiguin en un pis de propietat de Promusa.






Després de la botifarrada, ASDI ha entregat els premis als guanyadors de la gimcana amb gossos i la formació musical Black Light ha animat el final de la festa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.