El senyal digital de Televisió Sant Cugat arriba ja a tota la comarca


  • Comparteix:

Presentació oficial de la conversió

Presentació oficial de la conversió

Televisió de Sant Cugat ja emet en TDT sota el nom de Vallès 1. Tot i que el salt al sistema digital va tenir lloc el 25 de maig, aquest dissabte s'ha fet la presentació oficial en presència del secretari de Mitjans de Comunicació de la Generalitat, Carles Mundó, i d'altres personalitats polítiques de la ciutat.

Televisió de Sant Cugat - Vallès 1 TV arriba ja a tots els santcugatencs i també a tota la comarca, fent un salt qualitatiu de so, imatge i dades gràcies a la conversió digital, segons ha explicat la cadena aquest dissabte, durant la presentació oficial.

Tot i el gran canvi tecnològic, Vallès 1 encara no ha acabat de perfilar els canvis en la programació per aquesta nova etapa en què emetrà per tot el Vallès Occidental.

El director de Televisió Sant Cugat, Romà Ventura, explica alguns dels projectes que es materialitzaran després de Festa Major.

Romà Ventura

Tenim ganes d'incorporar projectes però ara és un moment complicat. Volem fer més plató, un debat polític que emetrem després de Festa Major i tertúlies a la terrassa.


El regidor de Comunicació, Serveis Interns i Innovació, Jordi Puigneró, ha destacat la importància que la televisió privada de la ciutat arribi a tots els santcugatencs.

Jordi Puigneró

És un dia molt important també per la ciutat perquè Vallès 1 arriba a tots els santcugatencs. Des de l'Ajuntament estem satisfets perquè informarà de la ciutat sent un fil socialitzador.





El secretari de Mitjans de Comunicació de la Generalitat, Carles Mundó, ha explicat que les televisions de proximitat estan contribuint a fer realitat el procés de digitalització a Catalunya.

Carles Mundó

Exemples com TVSC són una bona notícia perquè denoten els resultats d'aquest procés. Els ciutadans poden veure com la televisió de proximitat s'ha adaptat també a la nova realitat.






La presidenta de l'EMD de Valldoreix, Montserrat Turu, també ha assistit a l'acte per expressar la seva satisfacció que el nou canal digital arribi a totes les llars valldoreixenques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.