El transport escolar del CEIP la Floresta continuarà sent gratuït el curs vinent


Temes relacionats

Pares i mares del CEIP la Floresta rebutgen la intenció d'eliminar el transport escolar gratuït (22/jun/09)


  • Comparteix:

Vista exterior del CEIP La Floresta

Vista exterior del CEIP La Floresta

El Consell Comarcal del Vallès Occidental ha notificat al CEIP la Floresta que finalment el curs 2009-2010 el transport escolar continuarà sent gratuït. Aquesta decisió arriba després que l'AMPA de l'escola denunciés públicament que l'administració pretenia eliminar la gratuïtat d'aquest servei i implantar un copagament que l'associació es negava a assumir.

La presidenta de l'AMPA, Susana Garcia, ha valorat positivament el canvi de decisió del Consell Comarcal, que ha atribuït a la pressió feta per les famílies de l'escola.

Susana Garcia

Darrera d'això hi ha una feina de molts pares i mares. La resposta del Consell Comarcal està fora de test.








El Consell Comarcal havia comunicat el passat 29 de maig que a partir del curs vinent els pares i mares haurien d'assumir el copagament del transport escolar. L'associació va rebutjar la mesura i va acordar no pagar el servei, ja que es tracta d'un transport obligatori tenint en compte la ubicació de l'escola i la no existència d'una connexió adequada amb el transport públic ordinari. La parada d'autobús urbà més propera està a l'altra banda d'una carretera i, segons els pares i mares, és perillós creuar-la per arribar al centre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.