El Casal de Joves TorreBlanca es prepara per l'estiu

El Casal de Joves TorreBlanca segueix oferint els seus serveis a l'estiu

Societat

Publicat el 25/jun/09 per Marc Sala

Dansa, cinema a la fresca i un torneig de futbol sala són algunes de les propostes del Casal de Joves TorreBlanca per aquest juliol. El cinema serà present a l'equipament els dijous amb projeccions en versió original a la terrassa a partir de les deu de la nit. Les inscripcions pels tallers de dansa i pel torneig es tanquen a finals de juny.

De l'1 al 24 de juliol el Casal de Joves TorreBlanca ha programat un seguit d'activitats que sota el lema 'Aprofita l'estiu al Casal' volen mantenir l'activitat a l'equipament amb noves propostes.

El coordinador del Casal, Quim Pla, ha explicat a Cugat.cat que la programació d'estiu porta iniciatives bàsicament lúdiques.

Quim Pla

És un mes de juliol en què la majoria de joves ja han estudiat i treballant durant l'any i ara les activitats formatives no funcionen, calen activitats d'oci.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'espai manté els seus espais de jocs, l'ecohort i la sala d'audiovisuals, i també proposa un torneig de futbol sala. El dijous serà el dia de cinema a la fresca amb projeccions de pel·lícules en versió original.

La dansa continuarà present entre les activitats del Casal amb Pepe Hevia, que dirigirà un taller intensiu de dansa contemporània del 13 al 17 de juliol, i amb Verònica Díaz, que s'encarregarà del taller de dansa afroamericana del 2 al 23 de juliol.

A més, l'equipament seguirà oferit els serveis de bucs d'assaig, d'aules d'estudi i les sales d'exposicions. El Servei d'Informació Juvenil també seguirà en funcionament de dimecres a divendres.