El Casal La Guitza acusa l'Ajuntament d'intentar prohibir la calçotada popular de diumenge passat


  • Comparteix:

El Casal Popular La Guitza acusa l'Ajuntament d'intentar prohibir la calçotada popular que es va celebrar a la plaça Pep Ventura diumenge passat. Segons el casal independentista, aquesta actuació del consistori, que asseguren va denegar el permís amb només 24 hores d'antelació, respon a interessos exclusivament polítics i de censura.

El Casal La Guitza creu que el consistori va denegar el permís sense cap justificació. Tot i que l'Ajuntament va al·legar motius burocràtics i tècnics, des del casal afirmen que es tracta de censura encoberta.

Un dels seus membres, Aniol Pros, es mostra sorprès per aquesta prohibició perquè, afirma, es tractava d'un acte inofensiu per fer sortir al veïnat. Segons Pros, això demostra que s'ha volgut silenciar la veu del casal:

Aniol Pros

Volen silenciar la veu del Casal i que ens quedem tancats dins de quatre parets


Els membres del Casal es plantegen difondre al màxim totes aquestes mesures que consideren prohibitives i fer acte de presència al proper ple com a mesura de protesta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.