L'alcalde estrena l'emissió de Cugat tv assegurant que és un model per a mitjans locals


  • Comparteix:

Lluís Recoder durant la primera entrevista de Cugat tv

Lluís Recoder durant la primera entrevista de Cugat tv

Lluís Recoder ha estrenat aquest divendres les emissions de Cugat tv, el nou canal de televisió on line de Cugat.cat. L'alcalde ha destacat el gran pas que ha fet l'antiga Ràdio Sant Cugat per convertir-se en un grup multimèdia adaptat als nous temps, en una aposta que, assegura, pot servir de model per a la resta de mitjans de comunicació locals del país.

Cugat tv ha donat el tret de sortida aquest divendres amb una entrevista a Lluís Recoder, durant la qual ha valorat amb aquestes paraules el projecte transformador de Cugat.cat.

Lluís Recoder

És una evolució lògica i puntera de l'antiga Ràdio Sant Cugat. Les ràdios municipals han d'emprendre el camí que ha fet Cugat.cat.









Recoder ha afegit que el model de 'televisió a la carta' que ofereix Cugat tv és el que més s'adapta a les noves sensibilitats dels ciutadans d'avui dia.

Lluís Recoder

La idea de la televisió a la carta serà cada dia més habitual. D'aquesta manera pots decidir què vols i quan ho vols. És clarament el futur.




Tots els continguts de Cugat tv, inclosa aquesta entrevista a l'alcalde, estan disponibles a qualsevol hora i des de qualsevol lloc a través d'internet, a l'adreça Cugat.cat/tv.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.