El Tour de França afectarà la mobilitat a Sant Cugat durant tot el matí del divendres 10


Temes relacionats

Lluís Recoder:'Hem de donar a conèixer Sant Cugat amb el pas del Tour' (29/jun/09)

Rafa Robledo:'La gent ha de gaudir de la caravana del Tour' (31/mai/09)

Sant Cugat ja coneix el recorregut del Tour de França (28/abr/09)

El Tour de França recorrerà el centre de Sant Cugat el 10 de juliol (28/abr/09)


  • Comparteix:

La cursa ciclista dividirà la ciutat en dues grans parts

La cursa ciclista dividirà la ciutat en dues grans parts

El pas del Tour de França per Sant Cugat afectarà la mobilitat dels autobusos urbans i el transport privat durant tot el matí del divendres de la setmana que ve. La cursa ciclista dividirà el municipi en dues parts, entre el Monestir i la plaça Barcelona, i de nou del matí a les dotze del migdia només es podrà creuar la ciutat per l'autopista AP7 o pels Túnels de Vallvidrera. El pas dels ciclistes per la nostra ciutat es preveu a les 11.25h i durarà entre set i vuit minuts.

La setena etapa del Tour de França afectarà la circulació de vehicles i persones per Sant Cugat durant el matí de divendres dia 10. Des de les nou del matí es tallarà el trànsit de la carretera de la Rabassada, l'avinguda de Gràcia, el carrer Francesc Moragas, l'avinguda Rius i Taulet i la carretera de Rubí, que són les zones per on transcorrerà la cursa. Aquests carrers tornaran a la normalitat a partir de les dotze del migdia.

El recorregut de la cursa ciclista dividirà la ciutat en dues grans parts. A una banda quedarà la zona del Monestir, el Centre Cultural, Coll Favà i Vulpalleres. A l'altra banda, la plaça Barcelona, el Parc Central, Can Mates, Mira-sol, Valldoreix, la Floresta i les Planes. De nou del matí a dotze del migdia, els vehicles només podran creuar d'una banda a l'altra de la ciutat a través de l'autopista AP7/B-30 i l'E-9 pels Túnels de Vallvidrera.

Els autobusos urbans també patiran restriccions. Es veuran afectades les línies 1 i 3, que escurçaran el seu recorregut i acabaran a l'estació dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya. El recorregut A de la línia 2 quedarà integrat al servei de la línia 1, i el recorregut B cobrirà la zona de TorreBlanca, Monestir, Coll Favà i Can Magí. La línia 8 quedarà anul·lada i la resta de línies no es veuran afectades.

Algunes urbanitzacions com Torre Negra, Costa del Golf, Sol-i-Aire i Can Fontanals quedaran aïllades de nou a dotze. Els veïns només podran sortir d'aquestes urbanitzacions en cas d'emergència i sempre acompanyats d'una patrulla policial.

El pas del Tour de França per la nostra ciutat tindrà dues fases. La primera serà cap a les 9.40h del matí amb el pas de la caravana publicitària formada per uns 2.500 vehicles i unes 4.000 persones.

L'alcalde de la ciutat, Lluís Recoder valora la possibilitat d'organitzar algun acte previ a la cursa.

Lluís Recoder

Esperem que la gent gaudeixi del pas del Tour per la nostra ciutat.


Els ciclistes arribaran a la nostra ciutat cap a les 11.25h del matí i el temps aproximat de pas serà de set o vuit minuts. El recorregut per Sant Cugat suma un total de cinc quilòmetres i la meta d'aquesta etapa està situada a Andorra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.