El govern projecta una nova via per creuar el Vallès


  • Comparteix:

Imatges d'arxiu d'obres viàries

Imatges d'arxiu d'obres viàries

El govern projecta una nova infraestructura viària que travessaria el Vallès. La via, que enllaçaria el Baix Llobregat amb la Selva a través del Vallès, aprofitaria trams ja existents de l'actual C-35. El projecte, inclòs al Pacte Nacional per a les Infraestructures, implicaria dos nous trams a Sant Cugat.

El cost previst del projecte supera els 300 milions d'euros i els finançaria íntegrament la Generalitat fins al 2020. La via creuaria el Vallès entre l'AP-7 i la futura Ronda Vallès, coneguda anteriorment com a Quart Cinturó.

El projecte implicaria Sant Cugat en dues fases. Una, abans del 2015, quan entre Sant Cugat i el Papiol es desdoblaria la via interpolar C-35. La segona, entre el 2015 i el 2020, quan es desdoblaria la via interpolar entre Sant Cugat i Sabadell. Aquest tram, de nova construcció, passaria per Badia i Barberà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.