Detingudes sis persones com a presumptes autores de robatoris a Sant Cugat


  • Comparteix:

Part dels objectes recuperats pels Mossos

Part dels objectes recuperats pels Mossos

Els Mossos d'Esquadra han desmantellat un grup al qual se li atribueixen 25 robatoris en pisos a municipis de Catalunya, entre ells Sant Cugat. Els presumptes lladres solien entrar en blocs de pisos, hi trencaven els panys i robaven objectes fàcils de transportar i vendre,

Els detinguts es dividien en dos grups per cobrir un territori més extens, però no actuaven en els municipis on vivien. Sempre seguien el mateix 'modus operandi': robaven de dia, bàsicament en dies feiners i aprofitant les absències prolongades de la gent dels seus domicilis. Amb això s'asseguraven que les víctimes no serien a casa i que tampoc no hi serien els seus veïns, potencials testimonis dels robatoris.

En els registres en els domicilis dels arrestats - dos a Barcelona, un a Santa Coloma i un altre a l'Hospitalet- s'han recuperat joies, rellotges, aparells d'informàtica, telèfons mòbils i 1.700 euros en efectiu.

La policia manté l'operació oberta i no descarta que es produeixin més detencions a causa de la mobilitat de la banda. El jutjat d'instrucció de Ripoll que s'encarrega del cas, ja que el primer robatori va ser el de Sant Joan de les Abadesses, ha decretat l'ingrés a la presó dels sis arrestats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.