Mira-sol celebra la seva Festa Major fins diumenge amb una vintena d'activitats


  • Comparteix:

Les activitats esportives sempre tenen un lloc destacat a la Festa Major de Mira-sol

Les activitats esportives sempre tenen un lloc destacat a la Festa Major de Mira-sol

Després de la Festa Major de Sant Cugat, arriben les festes majors dels districtes. La primera serà la de Mira-sol, que tindrà lloc de divendres a diumenge. Seran tres dies de festa amb una vintena d'activitats programades, entre les quals destaquen les competicions esportives, el teatre amateur, el concert dels santcugatencs Espart, un mercat d'intercanvi, la música de jazz i les havaneres.

El tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, explica que les festes majors dels districtes, gràcies al seu caràcter més proper, s'integren perfectament amb la Festa Major de la ciutat que les precedeix.

Xavier Escura

Molts mirasolencs gaudeixen de la Festa Major de Sant Cugat, però les festes dels districtes mantenen el caliu.








Una actuació musical del Club Mira-sol obrirà les activitats de la Festa Major de Mira-sol aquest divendres. La primera nit festiva al districte seguirà a dos quarts d'onze amb la representació teatral de Mira-sol Teatre, i a la pista de davant el Casal amb el concert de la formació santcugatenca Espart emmarcat en la Nit Jove.

Les activitats esportives seran les protagonistes de la segona jornada de Festa Major. L'Associació de Veïns de Sant Joan de Mira-sol organitza una passejada sobre rodes i el Club Mira-sol una cursa popular de dues milles. Un campionat de ping-pong, escacs i un taller de breakdance seran les propostes de la tarda. Per primera vegada, Mira-sol Teatre celebra també dissabte, un mercat d'intercanvi al pati del Casal i un sopar amb carmanyola que s'amenitzarà amb un karaoke.

El circ arriba diumenge al districte seguit d'un vermut que servirà per acompanyar el concert de jazz a càrrec d'Oriol Romaní i la Nova Orleans Jazz Trio. A la tarda tindrà lloc l'actuació dels Castellers de Sant Cugat, Cornellà i Cerdanyola i el lliurament de premis dels campionats de Festa Major. Mira-sol acomiadarà la seves festes amb la música de les havaneres del grup Bergantí que podran seguir tots els assistents amb rom cremat.

Escura ha destacat el caràcter familiar de la Festa Major de Mira-sol, que fa que molts santcugatencs hi assisteixin tot i no ser d'aquest districte.

Xavier Escura

Cada vegada hi ha més curiositat per part dels santcugatencs que no són de Mira-sol. És una festa molt apropiada per portar-hi canalla.






L'Ajuntament i diverses entitats del districte són les organitzadores de la Festa Major mirasolenca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.