Les peticions per aparcar a l'estació de Valldoreix ja dupliquen les places existents


Temes relacionats

S'obre el termini per demanar els permisos per estacionar a la futura zona verda de Valldoreix ( 1/jun/09)

Zona verda experimental a l'aparcament de l'estació de Valldoreix (13/feb/09)

Un pla per regular l'aparcament de l'estació de Valldoreix, a debat avui a la junta de veïns (12/feb/09)


  • Comparteix:

La mesura vol regular l'aparcament a l'estació dels FGC a Valldoreix

La mesura vol regular l'aparcament a l'estació dels FGC a Valldoreix

Més de 1.000 santcugatencs ja han demanat el distintiu necessari per aparcar a l'estació de Valldoreix, que només disposa de 420 places. En declaracions al diari 'El Punt', la presidenta de l'EMD, Montserrat Turu, adverteix que caldrà modificar els criteris per entregar el permís, que ara inclouen tots els santcugatencs, per donar prioritat als valldoreixencs. El 60% de permisos s'ha entregat a valldoreixencs i la resta, a santcugatencs d'altres punts de la ciutat.

El nou sistema ha entrat en funcionament aquest dimecres, tot i que de moment en fase de proves. Quan s'acabi aquest període, que segurament s'allargarà fins a finals d'any, el distintiu serà obligatori per aparcar al costat de l'estació, per la qual cosa els cotxes que no el portin seran multats.

L'objectiu inicial de la mesura, impulsada pel govern de l'EMD, era que els valldoreixencs tinguessin facilitats per aparcar en una zona que es col·lapsa amb facilitat. Els vocals de CiU-Actuem, però, van forçar amb una votació que la possibilitat d'obtenir el permís s'ampliés a tots els santcugatencs.

Per ara, ja hi ha hagut més de 1.000 peticions, de les quals un 60% són de valldoreixencs i la resta de veïns d'altres zones de Sant Cugat. L'aparcament de l'estació inclou els carrers del Bruc i de Sant Jaume i altres zones properes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.