Sant Cugat ofereix el millor accés a la feina en transport públic de la comarca


  • Comparteix:

Els Ferrocarrils de la Generalitat tenen sis estacions a Sant Cugat

Els Ferrocarrils de la Generalitat tenen sis estacions a Sant Cugat

Sant Cugat és la ciutat del Vallès Occidental on és més fàcil anar a la feina en tren i autobús, segons el darrer informe de mobilitat del RACC. Tot i així, l'estudi revela que el temps per accedir a Barcelona des de ciutats com Sant Cugat es duplica si s'opta pel transport públic.

L'índex d'accessibilitat a la feina de Sant Cugat encapçala les ciutats vallesanes, tot i que se situa 12 punts per sota de la mitjana de l'Àrea Metropolitana.

La tinenta d'alcalde de Mobilitat, Marta Subirà, assegura que la ciutat té unes bones comunicacions de transport públic.

Marta Subirà

Sant Cugat està en una molt bona posició, sobretot en relació als FGC. Tot i això, milloraria si el servei de rodalia de Renfe disposés de més freqüències i millorarà quan el VAO funcioni.











D'altra banda, l'informe remarca que el vehicle propi segueix sent l'opció més ràpida. En concret, anar a treballar a Barcelona en cotxe redueix el temps de desplaçament a la meitat.

El RACC també augura una millora de la mobilitat a Sant Cugat quan es posi en funcionament el carril Bus-Vao a la via C-58. Precisament aquest dilluns s'inicien els treballs de construcció d'aquest carril en el tram comprès entre el polígon industrial de la Ferreria, a Montcada i Reixac, i la intersecció de l'autopista amb la carretera N-150, a l'entrada de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.