Llançament del primer canal de televisió sobre e-learning del món d'AEFOL


Temes relacionats

El VI Congrés Expoelearning mostra propostes santcugatenques (22/mar/07)


  • Comparteix:

AEFOL-TV es va presentar al darrer Congrés d'Expoelearning

AEFOL-TV es va presentar al darrer Congrés d'Expoelearning

Neix el primer canal de televisió sobre e-learning del món. AEFOL, associació que promou l'e-learning i amb seu a la nostra ciutat, és l'encarregada del llançament d'aquest nou canal de televisió per internet.

AEFOL-TV és un nou projecte de televisió per internet impulsat per la companyia AEFOL dedicada a la formació on-line. L'e-learning és un concepte d'educació a distància que integra l'ús de les tecnologies de la informació per aprendre. Es tracta d'una formació personalitzada a través de la xarxa.

El president d'AEFOL, Josep Lozano, ha explicat l'objectiu del nou canal de televisió.

Josep Lozano

El que busquem és donar un servei més des d'AEFOL perquè les empreses comuniquin als seus potencials clients la feina que estem fent i els productes que s'han llençat al mercat.


Lozano també ha detallat que el nou canal busca ser 'un model de referència per a tota aquella persona interessada en la formació i els recursos humans, no només en l'e-learning'.

El nou canal de televisió on-line es va presentar el 19 i 20 de març al sisè Congrés Expoelearning a la Fira de Barcelona. Actualment la plataforma fa emissions de prova.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.