Les millors imatges del pas del Tour de França per Sant Cugat, a Cugat tv


Temes relacionats

El Tour de França afectarà demà la mobilitat a Sant Cugat de 9 a 12 del matí ( 9/jul/09)


  • Comparteix:

Cugat tv mostrarà les millors imatges del Tour

Cugat tv mostrarà les millors imatges del Tour

Cugat.cat seguirà de prop el pas del Tour de França per Sant Cugat, aquest divendres, amb una cobertura multimèdia que recollirà els millors moments de la cursa. Des de les nou del matí, Cugat ràdio (91.5 FM) connectarà amb diferents espais de la ciutat per copsar l'ambient de l'afició santcugatenca. Cugat tv, la televisió on line de Sant Cugat, mostrarà les millors imatges del pas de la ronda francesa per la ciutat.

Les càmeres de Cugat tv, situades en punts estratègics del recorregut santcugatenc, no es perdran cap detall del pas de ciclistes com Lance Armstrong, Alberto Contador i Carlos Sastre per la nostra ciutat. Des de les nou del matí, Cugat ràdio (91.5 FM) connectarà en directe amb diferents espais del recorregut i oferirà entrevistes amb el públic i amb representants del món del ciclisme santcugatenc, que analitzaran l'etapa d'aquest divendres i el traçat santcugatenc de la cursa. El minut a minut de l'esdeveniment, així com les possibles incidències i les afectacions de trànsit, es podran consultar a Cugat diari, teclejant www.cugat.cat.

La directora de Cugat.cat, Mònica Lablanca, explica així l'aposta del grup de comunicació multimèdia per aquest esdeveniment esportiu.

Mònica Lablanca

El Tour és un esdeveniment molt important per a la ciutat i Cugat.cat farà una cobertura molt extensa a través de la ràdio, la televisió i el diari.


Durant tota la setmana, Cugat diari (www.cugat.cat) ha ofert continguts relacionats amb el Tour de França en forma d'entrevistes i notícies. Així, el diari electrònic ha conversat amb personalitats com Melcior Mauri, exciclista i director de l'equip Andorra-Grand Valira, i Carlos de Andrés, periodista i responsable de les retransmissions ciclistes a TVE.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.