SCAPS participa a la Marxa per la Pau i la Llibertat del Poble Sahrauí aquest diumenge a Barcelona


Temes relacionats

Sant Cugat rep la quinzena de nens sahrauís amb una festa a la plaça de Barcelona ( 6/jul/09)

Ja són a la ciutat els 15 nens sahrauís que passaran l'estiu amb famílies de la ciutat ( 2/jul/09)


  • Comparteix:

Rebuda de nens sahrauís a l'Ajuntament

Rebuda de nens sahrauís a l'Ajuntament

L'Associació Sant Cugat per al Poble Sahrauí (SCAPS) se sumarà a la Marxa per la Pau i la Llibertat del Poble Sahrauí a Barcelona aquest diumenge. L'SCAPS preveu que al voltant d'un centenar de santcugatencs s'uniran a la marxa, entre els quals seran els 15 nens sahrauís acollits a famílies de la nostra ciutat.

Aquesta marxa s'ha organitzat aprofitant l'estada de més de 600 nens i nenes sahrauís a llars catalanes. Sota el nom de 'Vacances per pau', aquesta iniciativa permet que infants, d'entre 8 i 13 anys, passin un estiu diferent i rebin els tractaments sanitaris que no tenen als campaments de refugiats de Tinduf, al sud-est d'Argèlia.

El membre de l'SCAPS Carlos Fraile ha detallat les principals reivindicacions de la marxa.

Carlos Fraile

Que la ONU compleixi els tractats que està signant sobre la pau i llibertat del poble sahrauí i aconseguir un referèndum perquè el poble sahrauí pugui decidir lliurement el seu estat.


El recorregut comença a plaça Catalunya, passa per la Via Laietana i acaba a Pla del Palau. Després de la marxa, tots els participants es trobaran al Parc del Litoral de Sant Adrià del Besòs per celebrar la festa anual de famílies sahrauís a Catalunya.

La marxa està organitzada per la delegació de Frente Polisario a Catalunya i compta amb el recolzament del Moviment Solidari amb el Sàhara a Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.