L'alcalde rep els alumnes de l'Escola Àgora que participaran al Parlament Jove Europeu


  • Comparteix:

L'alcalde Lluís Recoder ha rebut a l'Ajuntament els alumnes de l'Escola Àgora que participaran a la 42ena edició de la Sessió Internacional del Parlament Jove Europeu. Els joves santcugatencs debatran sobre temes com la redacció de la constitució europea o la incorporació de Turquia a la Unió Europea.

Els alumnes de primer de Batxillerat de l'Escola Àgora participen per segona vegada consecutiva en aquesta sessió. Aquests joves seran els representants de l'estat espanyol juntament amb un grup d'alumnes d'una escola de Sevilla. Els temes que centraran el seu debat seran la igualtat d'oportunitats entre els joves de poble i els de ciutat, la SIDA a Sudàfrica, l'elaboració de la Constitució Europea i la incorporació de Turquia a la Unió Europea. A més, tot i que no està previst, els alumnes santcugatencs trauran a debat la crisi de l'Iraq. Segons l'alcalde, Lluís Recoder, és un orgull que l'escola Àgora participi en aquesta iniciativa.

Lluís Recoder

És un gran encert de l'Escola Àgora presentar la seva candidatura


En total, marxaran 4 estudiants que han estat escollits per la seva qualitat humana i pel seu rendiment acadèmic. Des de l'escola han valorat que els joves es puguin expressar en un altre idioma i no tinguin cap problema per recuperar els 9 dies de classe que perdran. D'altra banda, des de l'escola, s'ha denunciat les poques ajudes que reben per organitzar aquest viatge. Ho explica el seu cap d'estudis, Fèlix Ausin.

Félix Ausin

És preocupant que sent l'organitzadora la UE no hi hagi ajudes a tots aquests joves


Lluís Recoder ha lliurat als joves un dibuix del monestir i el llibre de Sant Cugat perquè els facin arribar a l'alcalde de Praga juntament amb una carta seva.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.