Les activitats en família, protagonistes aquest dissabte a la Festa Major de Mira-sol


  • Comparteix:

Nens gaudint del bany d'escuma

Nens gaudint del bany d'escuma

Els mirasolencs gaudeixen en família d'aquesta segona jornada de Festa Major. Després d'una bicicletada popular, nens i pares han ballat i jugat plegats al ritme de la música del grup d'animació. Una remullada amb escuma de tots colors ha posat el punt i final a aquest matí festiu de dissabte, que ha aplegat centenars de persones davant el Casal del districte.

Els infants han estat els protagonistes de l'activitat ballant primer amb els pares i jugant després amb l'escuma. Alguns dels participants expliquen allò que més els ha agradat.

Infants

De bon matí hem fet una volta amb bici, i ara gaudim d'aquesta fantàstica festa de l'escuma en la que tothom es diverteix. / L'escuma canvia de color i veig la gent que està molt alegre.













La festa continua durant tota la jornada amb activitats com el teatre familiar, campionats d'escacs i cant, així com diferents balls i un sopar popular.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.