Sant Cugat dóna una benvinguda massiva al Tour de França


  • Comparteix:

Els ciclistes han passat pels Quatre Cantons enmig d'una gran expectació

Els ciclistes han passat pels Quatre Cantons enmig d'una gran expectació

Milers de persones, entre petits i grans, han presenciat aquest divendres el pas del Tour de França per Sant Cugat. El públic s'ha acumulat al llarg de tot el recorregut, des de la carretera de la Rabassada fins a la carretera de Rubí, per veure passar els ciclistes, que han trigat uns set minuts en creuar el municipi. L'alcalde, Lluís Recoder, ha dit que més enllà dels problemes de mobilitat, l'esdeveniment passarà a formar part de les efemèrides locals. La circulació de cotxes pels carrers afectats s'ha reobert minuts després del pas dels ciclistes. Mira aquest vídeo a Cugat tv

L'expectació que ha generat el pas del Tour per la ciutat ha estat a l'alçada de les dimensions de l'esdeveniment. Des de les 9 del matí, el principal eix viari que travessa la ciutat ha estat tallat al trànsit pel pas de la ronda francesa. La caravana publicitària, formada per uns 200 vehicles, ha començat a passar per Sant Cugat minuts abans de les 10 del matí, i ja a aquesta hora el centre de la ciutat s'ha omplert d'aficionats i curiosos. Els balcons i les terrasses dels edificis del recorregut han estat les ubicacions més sol·licitades. La màxima expectació ha arribat minuts abans de dos quarts de 12, quan els tres ciclistes escapats han passat per la plaça dels Quatre Cantons, seguits a pocs segons d'un petit grup de perseguidors i del gruix de la cursa.

L'alcalde, Lluís Recoder, ha dit que per a Sant Cugat el pas del Tour de França és un esdeveniment històric que passarà a formar part de les efemèrides locals.

Lluís Recoder

D'aquí a 10 anys les efemèrides parlaran del pas del Tour per Sant Cugat. Més que els inconvenients que provoca, recordarem un dels esdeveniments esportius més importants.


Els santcugatencs han vibrat amb el pas del Tour de França aquest divendres per Sant Cugat. Tot i que el ciclistes han trigat només uns segons en cobrir el recorregut a cada carrer, el públic ha gaudit veient de prop corredors com Armstrong i Contador, i admirant l'espectacularitat del desplegament humà i publicitari de la ronda francesa.


Santcugatencs

Molt emocionant veure tanta gent. / M'ha agradat molt. / Ha estat molt bé. / Molt maco i molta gent. / La primera vegada que ho veig i ha estat molt bonic. / La llàstima és que van molt ràpid però m'ha agradat igual.



La mobilitat, molt afectada pel pas de la cursa des de les 9 del matí, s'ha recuperat completament durant l'hora posterior del pas dels ciclistes. Les set línies d'autobús urbà afectades han recuperat la plena normalitat al migdia. Durant el pas dels ciclistes, no s'ha produït cap incident destacable.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Copio de la pagina web del Ayuntamiento de Sant Cugat del Vallés una noticia sobre el paso del Tour de France. “El Tour té dues fases de pas. En primer lloc passa la caravana publicitària de la cursa i, posteriorment, els ciclistes i els vehicles d’assistència. La caravana publicitària, formada per uns 2.500 vehicles i unes 4.000 persones, està previst que arribi a Sant Cugat a les 9.40 h i que creui la ciutat en un temps aproximat de 30-45 minuts. El pilot de corredors començarà l’etapa a les 10.50 h i està previst que arribi a Sant Cugat a les 11.25 h. El pas dels ciclistes pel municipi durarà 7 ó 8 minuts. De ese texto se desprendia, que podia tener un cierto interés acudir a ver, tanto el espectaculo de la caravana publicitaria como el paso de los corredores. La realidad ha sido que en ese horario han pasado unos 500 vehículos, contando ciclistas, motoristas, coches de apoyo y la “caravana publicitaria.” Tal vez el resto ha debido pasar por los tuneles de Vallvidrera. Tan solo pedirles a los responsables de información del Ayuntamiento una información mas acorde con la realidad. Javier Mustienes

Javier Mustienes. Enviat el 10/jul/09


DINERS + DINERS + PUBLICITAT + DINERS + CARAVANA DE 200 COTXES + POLICIA + TURISTES + alguns ciclistes = LE TOUR DE FRANCE

eps. Enviat el 10/jul/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.