Els santcugatencs, emocionats pel pas del Tour de França per Sant Cugat


  • Comparteix:

Milers de santcugatencs han sortit al carrer per veure de prop als ciclistes

Milers de santcugatencs han sortit al carrer per veure de prop als ciclistes

Els santcugatencs han vibrat amb el pas del Tour de França aquest divendres per Sant Cugat. Tot i que el ciclistes han trigat només uns segons en cobrir el recorregut a cada carrer, el públic ha gaudit veient de prop corredors com Armstrong i Contador, i admirant l'espectacularitat del desplegament humà i publicitari de la ronda francesa.

El Tour ha entrat a Sant Cugat per la Rabassada, ha baixat per l'avinguda de Gràcia per enfilar el carrer de Francesc de Moragas. Després de travessar els Quatre Cantons, punt neuràlgic de la ciutat, han continuat per Rius i Taulet i han sortit de la ciutat per la carretera de Rubí.

Durant tot el recorregut, milers de ciutadans han sortit al carrer per veure de prop els ciclistes. El punt més concorregut ha estat la plaça dels Quatre Cantons. Alguns santcugatencs han explicat a Cugat.cat les impressions posteriors al pas del Tour.

Santcugatencs

Molt emocionant veure tanta gent. / M'ha agradat molt. / Ha estat molt bé. / Molt maco i molta gent. / La primera vegada que ho veig i ha estat molt bonic. / La llàstima és que van molt ràpid però m'ha agradat igual.






Els ciclistes han trigat un total de set minuts des que han entrat a la ciutat per la carretera de la Rabassada fins que han sortir per la carretera de Rubí.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.