El Monestir acull la presentació de la fira de noves tendències de Frankfurt


  • Comparteix:

El Monestir ha acollit aquest matí la presentació a Espanya de l'edició 2003 de la Fira Tendence Lifestyle de Frankfurt. Aquest saló internacional, el més important en noves tendències i estils de vida, ha escollit el Monestir per oferir un contrast entre la seva història mil·lenària i el contingut de la Fira.

La presentació ha anat a càrrec del director general de la Fira de Frankfurt, Michael Peters, que ha escollit Sant Cugat per donar a conèixer aquest certamen internacional a la premsa espanyola. Segons Peters, aquest és un entorn excel·lent per presentar una Fira que, com el monestir, té una història centenària:

Michael Peters

La fira de Frankfurt té més de 760 anys d'història i per tant és bo venir a un lloc tan antic


Aquesta mostra de Frankfurt és la més important a Europa en l'àmbit del disseny innovador i estils de vida, i toca aspectes tan diversos com la decoració, el parament per la llar, regals, ambientació floral i tendències d'oci. Michael Peters subratlla el paper d'Espanya dins d'aquesta fira:

Michael Peters

Espanya està entre els cinc països més importants d'aquesta mostra


Els assistents s'han endut de record una litografia d'un dels dibuixos del monestir fets per l'artista santcugatenc Pep Blanes. Després de la presentació, els assistents han participat a un dinar que repassa la gastronomia tradicional catalana a la masia de Can Ametller.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.