S'inauguren oficialment els accessos de la farmàcia de les Planes


  • Comparteix:

L'alcalde i la farmacèutica inauguren la rampa d'accès a la farmàcia

L'alcalde i la farmacèutica inauguren la rampa d'accès a la farmàcia

Una vuitantena de veïns de les Planes han acompanyat aquest dijous l'alcalde, Lluís Recoder, i altres autoritats en la inauguració oficial de la nova rampa d'accés a la farmàcia del districte de les Planes. L'obra, acabada fa tot just un mes, s'ha pogut fer per l'esforç i compromís de l'Ajuntament, la Cooperativa Santa Rosa i la farmacèutica Luisa Santiago, que han treballat plegats per tirar endavant el projecte. Aquesta actuació ha comptat amb fons de la Llei de Barris de la Generalitat.

Aquesta inauguració escenifica un canvi llargament esperat per als veïns de les Planes, que fins ara tenien la farmàcia molt allunyada del centre del districte. Ho ha explicat la farmacèutica Luisa Santiago a Cugat.cat.


Luisa Santiago

La farmàcia estava en un lloc apartat i, gràcies a la cooperativa Sant Rosa i l'Ajuntament, he pogut portar-la al centre del barri.



L'alcalde ha compartit la tallada de cinta que ha oficialitzat la inauguració amb Santiago i ha destacat l'esforç de totes les parts implicades per fer realitat el projecte.


Lluís Recoder

La gent està contenta i cal destacar que tots hem treballat perquè els veïns tinguessin més accessible aquest servei.



L'inauguració de la rampa s'ha completat amb un pica pica multitudinari que s'ha celebrat al Centre Cívic i que ha estat amenitzat per la banda de música del districte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.