Calaf: 'El mitjans poden construir la pau informant bé'


  • Comparteix:

Rosa Maria Calaf durant una entrevista de Cugat tv

Rosa Maria Calaf durant una entrevista de Cugat tv

La periodista Rosa Maria Calaf afirma que els mitjans de comunicació poden involucrar-se en la construcció de la pau al món si informen bé. Segons la veterana periodista, que ha estat corresponsal de TVE a Àsia durant deu anys, les desigualtats i la injustícia social d'orient són les grans desconegudes de la informació internacional dels principals informatius televisius. Calaf ha ofert la conferència inaugural del 24è curs d'estiu de la Unipau. Mira aquesta entrevista a Cugat tv

Rosa Maria Calaf considera que els mitjans de comunicació informen, cada vegada més, d'una manera superficial i sense context sobre els temes d'Àsia. Per a Calaf els mitjans poden contribuir a la construcció de la pau informant correctament i oferint elements que fomentin una cultura de pau en lloc d'una cultura de violència.

Rosa Maria Calaf

Els mitjans han d'informar donant aquells elements que fomentin una cultura de pau en lloc de violòncia.








Calaf va deixar TVE el passat mes de gener. Segons la periodista ara pot divulgar les seves experiències que ha viscut a l'estranger durant 25 anys.

Rosa Maria Calaf

És una oportuniat de retornar tot el que he après. He pogut fer el que volia fer quan el periodisme era més analític.







Rosa Maria Calaf ha estat l'encarregada de la conferència inaugural del curs d'estiu de la Unipau on hi han assistit més de setanta persones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.