Èxit de participació a la Marxa Infantil de Regularitat


  • Comparteix:

Enguany han participat 800 parelles a la Marxa Infantil

Enguany han participat 800 parelles a la Marxa Infantil

Uns 1.600 nens i nenes d'entre 6 i 14 anys han participat a la 45ena. Marxa Infantil de Regularitat, organitzada pel Club Muntanyenc. El recorregut, de 15 o 18 quilòmetres segons la categoria, ha passat per Sol i Aire, la Vall de Gausac, l'ermita de Sant Medir i el Pi d'en Xandri. Els organitzadors han fet una valoració molt positiva d'aquesta activitat, que serveix per arrelar les noves famílies que s'instal·len a Sant Cugat.

La 45ena. Marxa Infantil ha superat les expectatives de participació dels organitzadors, que s'havien plantejat arribar a les 700 parelles de l'any passat. En aquesta edició, han estat més de 800 les parelles que s'han inscrit a la cursa de regularitat. El coordinador de la Marxa, Joan Carles Alayo, s'ha mostrat molt satisfet pel resultat d'aquesta edició.

Joan Carles Alayo

Hem superat les nostres expectatives de participants


Els protagonistes de la Marxa han estat òbviament els més petits, que han explicat així les seves experiències a la cursa de regularitat.

Participants Marxa

Hi ha pujades que esgoten una mica, però a les baixades descanses..


La parella número 1, formada per Maria Sanjuan i Ona Lorente, ens dóna alguns consells per participar a la Marxa, entre els quals destaca la recomanació de no córrer.

Maria Lorente i Ona Sanjuan

Ens han dit que no gastessim tota l'aigua pel camí


Els organitzadors de la Marxa han valorat molt positivament la 45ena. edició, marcada pel bon temps i l'elevada participació. El president del Club Muntanyenc, Narcís Castanyer, ha destacat la capacitat de la Marxa per integrar les noves famílies que s'instal·len a Sant Cugat.

Narcís Castanyer

La marxa és la primera activitat d'arrelament de les noves famílies que arriben a Sant Cugat


Les classificacions de la Marxa estaran exposades al Club Muntanyenc a partir del 28 d'abril. El repartiment de premis es farà el 17 de maig a la plaça de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.