Sis vehicles s'incorporen a la flota de la policia local de Sant Cugat


  • Comparteix:

Un total de sis vehicles s'han incorporat a la flota de la Policia Local de Sant Cugat. Amb aquestes noves incorporacions es pretén augmentar la cobertura per millorar el servei de patrullatge. D'altra banda, la tipologia dels vehicles, entre els quals hi ha tot terrenys i vehicles de dues rodes, permet arribar a les zones de difícil accés. La Policia Local ha contribuït al disseny d'aquests nous vehicles.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Xavier Martorell, ha presentat aquest dilluns els sis vehicles que s'han incorporat a la flota de la policia local. Tres turismes i tres motocicletes són les noves adquisicions amb les quals es pretén millorar el servei de patrullatge. Aquestes incorporacions compliran diferents funcions. Mentre les motocicletes són una aposta per la policia de barri, els tot terrenys estan destinats a patrullar pels diferents districtes. L'altre vehicle de dues rodes permetrà el trasllat dels detinguts.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Xavier Martorell, explica quin és l'objectiu d'aquestes incorporacions.

Xavier Martorell

Aquestes incorporacions permeten donar la cobertura necessària per un bon servei i, d'altra banda, la tipologia dels vehicles permet patrullar per tots els districtes.




Els vehicles han estat dissenyats per cobrir les necessitats de la Policia Local. Martorell destaca algunes de les particularitats d'aquests nous automòbils.

Xavier Martorell

La policia ha pensat el disseny intern dels vehicles, com per exemple, com portar el material o les senyalitzacions.





La incorporació de les tres motocicletes ha suposat una inversió municipal de prop de 22.000 euros.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.