L'hospital de referència estarà en funcionament al 2013, segons Geli


Temes relacionats

La Generalitat inclou l'estació de Vulpalleres als pressupostos del 2009, però no l'hospital Rubí-Sant Cugat ( 5/nov/08)

El PSC acusa Recoder de 'falta d'ambició' per aconseguir la ubicació del nou hospital (22/mar/06)

Geli anuncia que l'Hospital Rubí-Sant Cugat serà una realitat el 2010, però no diu on s'ubicarà (17/mar/06)

La Generalitat anunciarà a final de mes la ubicació del futur hospital de Sant Cugat, Rubí i Castellbisbal ( 8/nov/05)


  • Comparteix:

El nou hospital de referència del Vallès Occidental oest, que es construirà a Rubí, començarà a funcionar a partir del 2013. L'inici de les obres serà al 2010 amb una inversió de la Mútua de Terrassa xifrada en 35 milions d'euros. La consellera de Salut, Marina Geli, ha signat aquest dimarts un protocol de col·laboració per materialitzar la infraestructura que ajudarà a descentralitzar la prestació d'assistència sanitària pública a Sant Cugat, Rubí i Castellbisbal.

El nou centre hospitalari s'ubicarà en uns terrenys de gairebé 27.000 metres quadrats situats al polígon industrial de Can Sant Joan, entre els municipis de Rubí i Sant Cugat, però dins el terme municipal rubinenc.

La consellera de Salut, Marina Geli, ha explicat que la decisió de la ubicació de l'equipament es basa en criteris tècnics. Tot i això, Geli ha avançat que es tracta d'una infraestructura necessària a la zona que agruparà el 70% dels serveis que oferta la sanitat pública.

Marina Geli

Estem acabant el pla funcional. Intentarem que gairebé el 70% de tots els processos es puguin resoldre en aquest hospital.


L'alcalde, Lluís Recoder, ha lamentat un cop més que la ciutat no hagi estat la seu de l'hospital de referència i s'ha mostrat prudent amb les dates de materialització del projecte.

Lluís Recoder

Avui hem signat un document. El dia important arribarà quan es posi la primera pedra i tinguem un horitzó de finalització de l'hospital, que encara no tenim.






La infraestructura ocuparà entre 10.000 i 15.000 metres quadrats dels terrenys i tindrà un cost de 35 milions d'euros invertits per la Mútua de Terrassa. Sant Cugat, Rubí i Castellbisbal apleguen més de 160.000 persones que podran beneficiar-se dels serveis de l'equipament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.