Adolfo Pérez Esquivel: 'La pau no es regala'


  • Comparteix:

Pérez Esquivel al Centre Borja

Pérez Esquivel al Centre Borja

'La pau no es regala i és una conquista de la consciència i de la vida dels pobles'. Ho ha expressat el Premi Nobel de la Pau i president honorari de la Universitat Internacional de la Pau (Unipau), Adolfo Pérez Esquivel. Esquivel ha parlat aquest dimarts al vespre al Centre Borja de les relacions i els valors entre Amèrica llatina i Àsia en l'última vetllada de la 24a edició del curs d'estiu de la Unipau. Mira aquesta entrevista a Cugat tv

Adolfo Pérez Esquivel ha constatat com les potencies emergents de l'Àsia busquen aliances energètiques i estratègiques a l'Amèrica llatina, però ha explicat que l'interessa més la confluència de valors entre els dos àmbits, que ha assegurat que és possible. Esquivel ha parlat del nou orde mundial i ha assegurat que hi ha un canvi d'actitud de les nacions per aconseguir la pau.

Adolfo Pérez Esquivel

La pau no es regala, és una conquista de la consciència i de la vida dels pobles, com els drets humans.




Esquivel ha criticat durament la vulneració dels drets humans per part de països orientals com la Xina. Tot i això, el Premi Nobel també ha reconegut que hi ha països occidentals que ataquen els drets de la persona i que hi ha d'haver un replantejament a les Nacions Unides perquè les grans potencies no protegeixin altres països.

Adolfo Pérez Esquivel

Les cinc grans potències decideixen la situació de les Nacions Unides.





La 24a edició del curs d'estiu de la Unipau es tanca aquest dimecres amb José Maria Perceval i Francesc Vendrell.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.