La Comissió de la Festa Major demanarà l'opinió dels ciutadans a través d'una enquesta


  • Comparteix:

La Comissió de la Festa Major posarà a disposició dels ciutadans una enquesta perquè puguin opinar i decidir, en part, la programació de la festa. La consulta pretén conéixer l'opinió dels santcugatencs sobre els millors indrets per acollir les activitats, així com saber les seves preferències musicals i artístiques.

L'espai on s'han d'ubicar les activitats lúdiques és un dels punts principals de l'enquesta. També se li pregunta al ciutadà sobre les activitats que més li han agradat en anteriors edicions i les seves preferències artístiques i musicals. S'han de seleccionar fins a quatre opcions que inclouen propostes com concerts, orquestres, havaneres, teatre o circ.
Una de les membres de la Comissió de la Festa Major, Ana Castells, explica perquè servirà la iniciativa:



La Comissió de la Festa Major pretén recollir al voltant d'un miler de butlltetes que ofereixin una mostra representativa de l'opinió dels santcugatencs. La meitat ja han estat recollides per quatre enquestadors que durant el cap de setmana passat han sortit per preguntar directament als ciutadans. Un cop comptin amb el total, els resultats poden orientar el proper programa festiu. Ana Castells:



Els ciutadans que vulguin participar en l'enquesta tenen fins el 25 d'abril per entregar les butlletes a la Casa de Cultura. Aquestes les poden trobar publicades a partir de dijous al diari de Sant Cugat i el Tot o fer-ho a través de la web 'festamajorsantcugat.net'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.