Lliurats 109 habitatges de protecció oficial més


  • Comparteix:

Els 109 habitatges de Promusa repartits entre una promoció de lloguer per a joves del camí de Can Minguet i una de lloguer general del carrer Vallseca ja tenen els seus residents. Els adjudicataris han rebut aquest dimecres les claus de mans de l'alcalde, que ha destacat les dificultats que han tingut les obres de l'edifici del camí de Can Minguet per la fallida de l'empresa adjudicatària. Aquesta promoció, sortejada al desembre, és la primera convocatòria que ha incorporat la nova normativa que redueix de 10 a tres els anys d'empadronament requerits per participar-hi.

La promoció entregada aquest dimecres té 59 vivendes de lloguer per a joves situats al número 99 del Camí de Can Minguet i 50 de lloguer general ubicats al 74 del carrer Vallseca. Tots ells incorporen sistemes de reciclatge d'aigües grises i energia solar.

En l'acte de lliurament de claus, l'alcalde, Lluís Recoder, ha recordat les dificultats que ha arrossegat la construcció de l'edifici del 99 del camí de Can Minguet.

Lluís Recoder

Ens ha costat molt fer els pisos aquí. Hem tingut la mala sort que l'empresa a la qual vam adjudicar les obres va fer fallida.



L'alcalde també ha destacat que, amb aquests pisos, Promusa ja n'ha lliurat 235 de lloguer per a joves.



Els adjudicataris de la promoció de joves, per la seva banda, han mostrat la seva satisfacció per accedir a un habitatge a un preu reduït i per l'ambient de residència universitària que s'hi respira.

Adjudicataris

Sóc dels més grans a l'edifici i és tipus residència. / La gent jove no es pot pagar un lloguer avui dia i a Sant Cugat tenim sort. / Ha estat una gran sort per a nosaltres.






La festa d'entrega de les claus ha estat precedida per un minut de silenci pels quatre bombers morts en l'incendi que afecta el Parc Natural dels Ports.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.