Renfe allarga les interrupcions parcials de la línia 7 fins el 23 d'agost


  • Comparteix:

Un tren de la línia 7 de Renfe a la parada de Sant Cugat / foto: www.trenscat.com

Un tren de la línia 7 de Renfe a la parada de Sant Cugat / foto: www.trenscat.com

La modificació del servei de la línia 7 de rodalies de Renfe, amb parada a Sant Cugat, que han començat aquest dilluns, s'allargarà fins la penúltima setmana d'agost. Renfe modificarà fins el diumenge 23 d'agost el servei a causa de les obres d'adequació de l'ample de la via. La companyia ha preparat un servei alternatiu per carretera pel tram de Castellbisbal, Rubí, Sant Cugat i Cerdanyola Universitat.

La línia 7 de Renfe circula entre Martorell i l'Hospitalet i, en sentit contrari, passa pel Vallès Occidental amb parada a la nostra ciutat. Els trens, mentre s'allargui aquesta situació, només faran el trajecte de l'Hospitalet fins a Cerdanyola Universitat i no sortiran trens des de Martorell en direcció Sant Cugat.

Les obres, que van a càrrec del ministeri de Foment, es fan per adequar les vies perquè siguin aptes a l'ample ibèric i a l'internacional, des de Castellbisbal-El Papiol fins Mollet-Sant Fost. L'objectiu final dels treballs és que els trens de mercaderies puguin passar per la línia d'alta velocitat entre Barcelona i la frontera francesa. D'aquesta manera s'evita que una part d'aquest trajecte es faci pels túnels urbans de la capital.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.