El Mercat de Pagès torna a oferir productes ecològics i artesanals aquest dissabte


  • Comparteix:

El Mercat de Pagès de Sant Cugat torna aquest dissabte a la plaça Pep Ventura amb paradetes de fruites, verdures, vi i embotits ecològics, entre d'altres productes. La iniciativa, organitzada per l'Ateneu, té lloc cada últim dissabte de mes de nou del matí a dues de la tarda per oferir tot tipus de productes artesanals i ecològics.

Els productes ecològics i frescos que els compradors poden trobar al Mercat de Pagès garanteixen la qualitat dels aliments i eviten els preus elevats, segons els organitzadors. A més, la venda de productes sense intermediaris permet un apropament entre productors i consumidors i elimina l'emissió de carboni a l'atmosfera que provoca el transport.

La plaça Pep Ventura va acollir el Mercat de Pagès per primera vegada el darrer dissabte de maig. D'una banda, els comerciants afirmen que el nombre de vendes de la primera edició va ser considerable i que, fins i tot, algunes parades van esgotar les seves existències. De l'altra, els consumidors de productes ecològics consideren necessari fomentar iniciatives com la del Mercat de Pagès i elogien la proposta de l'Ateneu.

Consumidors

És molt important tenir productes dels pagesos. / Feia falta promocionar aquest tema. / M'agraden les tradicions i el mercat al carrer. / A nosaltres ens agrada molt el menjar ecològic. Tant de bo ho fos tot.


A banda de comprar productes frescos, els consumidors també poden gaudir de cursos, xerrades i música que l'Ateneu organitza a cada Mercat. El projecte del Mercat de Pagès, pioner a la comarca, forma part de l'ECOAteneu, un dels nous àmbits d'acció de l'Ateneu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.