El mercadet dels dijous no s'escapa de la crisi


  • Comparteix:

La crisi econòmica afecta també el mercadet dels dijous, que ha vist com les vendes s'han reduït i els paradistes s'han vist obligats a reduir marges de benefici. Les rebaixes als establiments han fet que la competència augmenti i disminueixi la diferència de preus entre el mercadet i els establiments comercials. Tot i això, molts santcugatencs continuen anant al mercadet cercant productes en millors condicions.

El tradicional mercadet que s'instal·la al centre de la ciutat cada dijous veu com la situació econòmica ha reduït les vendes i com cada vegada els clients adquireixen menys productes. Els preus rebaixats dels establiments comercials han fet disminuir de manera considerable el marge amb els productes del mercadet, fet que deixa poc benefici als paradistes.

Així han explicat la situació, Rafael Santiago, Victoria Crespo i Mercedes Huertas, propietaris de parades al mercadet.

Paradistes

Ja no hi ha les vendes d'abans, ara es venen els productes més barats. / Les vendes ens han baixat un 50% o més. / La gent ja no compra tant, es mira més la butxaca.


De la seva banda els compradors s'apropen al mercat per comparar preus d'articles i rumien més les compres a fer. Cugat.cat ha parlat amb alguns dels visitants del mercadet.

Compradors

Aquí es troben producte barats i en aquests temps és important. / Els preus si fa no fa són iguals a les rebaixes. / Al mercadet trobo preus més barats que a les botigues.










Els productes de roba i de la llar són els més buscats al mercadet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.