El pregó de Sol i Aire vesteix de gala el barri per la 15a Festa Major


  • Comparteix:

El pregó ha donat el tret de sortida a la 15a Festa Major de Sol i Aire amb la mirada posada a la legalització de les cases fora d'ordenació de la zona i a la prevenció dels incendis d'aquest estiu. Una vuitantena de veïns s'han aplegat aquest divendres al vespre per començar la festa grossa amb poesies, música i una exposició. La celebració s'allargarà fins diumenge i comptarà amb la tradicional cursa d'andròmines.

El pregó d'aquest any ha trencat amb la tradició d'anys anteriors en què anava a càrrec dels veïns amb més antiguitat al barri. Aquest any, la junta de veïns de la zona s'ha encarregat d'escalfar motors per la festa grossa. El president de l'Associació de Veïns de Sol i Aire, Guillem Roca, explica els motius.

Guillem Roca

El moment és tan especial i tan meravellós que volíem ser nosaltres.


Els arguments del text han fet referència sobretot a la prevenció d'incendis d'aquest estiu i a la legalització de les cases fora d'ordenació de la zona. Roca ha destacat els motius pels quals és important aquesta festa.

Guillem Roca

La festa d'aquest any és molt important.


Diversos nens han amenitzat la vetllada amb música i poesia amb l'objectiu de simbolitzar el futur del barri. La festa grossa continua dissabte amb activitats per nens al matí i la cursa d'andròmines a la tarda. A la nit hi haurà sopar i ball. Diumenge, el grup d'autoprotecció de Sol i Aire farà una demostració als ciutadans de la zona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.