Els usuaris dels Ferrocarrils de la Generalitat seran també espectadors d'un nou canal de televisió


  • Comparteix:

L'estació de Sant Cugat oferirà els usuaris de FGC el nou canal '7imig'

L'estació de Sant Cugat oferirà els usuaris de FGC el nou canal '7imig'

L'estació de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) de Sant Cugat disposarà a partir del primer trimestre de 2010 de pantalles de televisió de 37 polzades que sintonitzaran el canal '7imig'. La programació, cedida per Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), comptarà amb emissions d'humor, d'actualitat i de meteorologia, entre d'altres propostes extretes del canal TV3. Cada bloc de programes tindrà una durada de set minuts i mig.

La iniciativa es va iniciar a l'estació de FGC de Sarrià fa tot just sis mesos. La bona acollida del nou canal per usuaris de metro i ferrocarrils, '7imig', ha fet que la CCMA volgués ampliar la proposta a estacions com la de Sant Cugat, Rubí i Universitat Autònoma.

El canal '7imig' oferirà fragments del Telenotícies de TV3 i gags del programa 'Polònia' a més d'informació meteorològica i del funcionament dels FGC. L'emissió es durà a terme gràcies a la plataforma Automatic TV, que genera de forma automatitzada els continguts del canal a partir de TV3



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.