Els cotxes casolans prenen els carrers de Sol i Aire per Festa Major


  • Comparteix:

Una setantena de persones han participat aquest dissabte a la tradicional mostra de cotxes casolans de Sol i Aire, l'activitat més destacada de la 15a Festa Major del barri. Cartró, plàstic i molta imaginació han estat els elements principals del procés de creació de les andròmines participants.

Els veïns de Sol i Aire han mostrat un any més la seva experiència en la construcció de cotxes casolans. Enguany, el ventall de temes de les andròmines han estat el tabac, Batman i un Bus Turístic de Sol i Aire, entre d'altres.

Per primer cop, l'activitat, emmarcada dins la festa grossa del barri, ha comptat amb la presència de l'alcalde, Lluís Recoder, que ha valorat així la iniciativa anual.

Lluís Recoder

És una activitat amb molta acceptació i una manera particular de gaudir de la festa.



Per tal de recuperar forces, els veïns han gaudit tot seguit d'una botifarrada popular, avantsala d'una nit de música per a grans i petits. Com cada any, la demostració del Cos d'Autoprotecció de Sol i Aire posarà el punt i final aquest diumenge a la particular celebració del barri.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.