La Coordinadora d'AMPA d'escoles públiques lamenta la retallada de personal especialitzat en psicomotricitat


  • Comparteix:

Edifici del CEIP la Floresta

Edifici del CEIP la Floresta

La Coordinadora d'AMPA de les escoles públiques de Sant Cugat assegura que l'Ajuntament retallarà la contractació de personal especialitzat en psicomotricitat pel proper curs. Segons l'entitat, aquesta activitat és cabdal per a l'educació dels nens en etapa infantil i per això demana al consistori que faci marxa enrere en la seva decisió.

Fins ara, l'Ajuntament subvenciona els professors especialitzats en psicomotricitat pels alumnes d'educació infantil. Segons la Coordinadora d'AMPA, la intenció és retallar el pressupost destinat a aquesta activitat i, per tant, la contractació de personal.

La vicepresidenta de l'AMPA de l'escola La Floresta, Magda Forner, explica què implica aquesta retallada pressupostària.

Magda Forner

Es suprimeix aquest professor i només en quedarà un per a P4. De les tres classes només una tindrà professor especialitzat.



Forner també ha recordat la importància d'aquesta activitat pels nens de tres a cinc anys.

Magda Forner

Sembla com si fos una cosa lúdica, però afecta tot l'aprenentatge. És molt important i per això ho fan especialistes.




D'aquesta manera, la Coordinadora d'AMPA s'ha afegit a la petició dels directors de les escoles públiques de la ciutat i també ha enviat una carta a l'alcalde expressant els seus arguments. Si finalment s'aplica la retallada, l'activitat estarà impartida pel professorat habitual dels centres i només un dels nivells comptarà amb un docent especialitzat de suport.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.