Cerveses elaborades amb matèries de comerç just, nova proposta d'Intermón Oxfam


  • Comparteix:

Les cerveses d'Intermón Oxfam s'ofereixen en versió rossa i negra

Les cerveses d'Intermón Oxfam s'ofereixen en versió rossa i negra

Intermón Oxfam posa a la venda aquest estiu cerveses elaborades amb matèries primeres de comerç just. Les noves begudes, sota el nom de Bolívar i en versió negra i rossa, contenen sucre de Costa Rica, quinoa de Bolívia i arròs de Tailàndia.

El sucre de canya prové de la cooperativa Coopecañera, que treballa amb petits grups productors de Costa Rica. La quinoa està elaborada per la cooperativa Anapqui de Bolívia, que agrupa al voltant de 1.000 productors tradicionals. L'arròs està produït pel grup productor GreeNet de Tailàndia, on els propis camperols organitzen la compra d'arròs i el seu envàs i transport.

El coordinador de la delegació santcugatenca d'Intermón Oxfam, Antoni Marimon, ha detallat informació del format i el contingut de les cerveses.

Antoni Marimon

Hi ha dos models, la rossa i la negra, i van en ampolletes de 33 cl. Tenen un 7'5% de graduació alcohòlica, però són saboroses i contenen molts nutrients.











Marimon també ha explicat com es fa la comercialització d'aquesta nova beguda.

Antoni Marimon

Més del 50% de la producció d'aquest producte prové del comerç just, facilitant així la producció dels petits agricultors a través de cooperatives.


Les cerveses es poden adquirir a les 48 botigues de comerç just d'Intermón Oxfam de l'Estat espanyol, a través de la botiga electrònica o per venda telefònica. Els santcugatencs poden adreçar-se a la botiga d'Intermón Oxfam al carrer Enrique Granados de la nostra ciutat.

Les noves begudes es presenten en envasos de 33 centilitres al preu de dos euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.