Simular activitat per evitar robatoris a les vivendes durant l'estiu, principal recomanació de la policia


  • Comparteix:

Simular activitat és la mesura més eficaç, segons la policia

Simular activitat és la mesura més eficaç, segons la policia

Simular activitat a la vivenda, tancar tots els accessos i evitar acumulació de correu són algunes de les recomanacions dels Mossos d'Esquadra per evitar ensurts durant les vacances. El cos policial ha fet arribar aquestes i altres recomanacions a les associacions de veïns de la ciutat. Per ara, aquest estiu està sent més tranquil que anys anteriors gràcies a la feina de prevenció, segons assenyalen els agents policials.

Els Mossos d'Esquadra han fet públiques un seguit de recomanacions per evitar robatoris a la llar quan la família passa les vacances fora de casa. Evitar donar massa informació i simular activitat a la vivenda són les mesures més efectives.

El cap de la comissaria dels Mossos d'Esquadra a Sant Cugat, Roger Sales, enumera altres precaucions a tenir en compte.

Roger Sales

Tancar amb clau els accessos i connectar l'alarma, dipositar objectes de valor en una caixa de seguretat, evitar difondre l'absentisme de casa, simular que hi ha algú.




Per simular activitat els mossos recomanen col·locar temporitzadors que encenguin i apaguin llums, si és possible deixar alguna persiana oberta o mig oberta, i intentar evitar l'acumulació de correu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.