Les obres de millora a Renfe dificulten els desplaçaments dels santcugatencs a Barcelona


Temes relacionats

Les obres al subsòl de Barcelona afecten la línia 7 de rodalies de Renfe (28/jul/09)

Renfe allarga les interrupcions parcials de la línia 7 fins el 23 d'agost (23/jul/09)


  • Comparteix:

Els servei alternatiu opera des de l'exterior de l'estació

Els servei alternatiu opera des de l'exterior de l'estació

Els santcugatencs que vagin a Barcelona amb Renfe durant aquesta setmana i la vinent hauran de fer un mínim de dos transbordaments a causa de l'inici de les restriccions a la línia 7 de rodalies. Fins el 16 d'agost, els trens finalitzen el seu trajecte a l'estació de Montcada-Bifurcació, on els passatgers han de fer transbord amb les línies 3 i 4 si volen arribar fins a la capital. A més, el trajecte que connecta Castellbisbal, Rubí, Sant Cugat i Cerdanyola Universitat continua operat amb un servei alternatiu per carretera.

L'estació santcugatenca de Renfe segueix tancada fins el 23 d'agost. Un servei d'autobusos cobreix el trajecte entre les estacions de Castellbisbal, Rubí, Sant Cugat i Cerdanyola Universitat a causa de les obres per adaptar les vies a l'ample ibèric i a l'internacional.

Des d'aquest dilluns, però, s'afegeix una nova restricció. Els santcugatencs que viatgin a Barcelona amb Renfe acabaran el trajecte de la línia 7 a Montcada-Bifurcació. Un cop allà, seran les línies 3 i 4 que els duran fins l'estació de Sant Andreu Arenal, on podran utilitzar el serveis de metro i autobusos de TMB per arribar a altres punts de la ciutat. La instal·lació de la catenària rígida al túnel de plaça de Catalunya ha interromput la circulació dels combois entre Sant Andreu Arenal i Sants fins el 16 d'agost.

Els usuaris santcugatencs de Renfe han d'agafar la línia d'autobusos alternatius a l'exterior de l'estació.




  • Comparteix:

COMENTARIS

Nosaltres hem de tenir paciència per les obres i els trasbordaments que farem. Amb la col.laboració de tothom( nosaltres i RENFE) farem un bon servei després d'aquestes obres.

.... Enviat el 3/ago/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.