Les obres de millora a Renfe dificulten els desplaçaments dels santcugatencs a Barcelona

Els servei alternatiu opera des de l'exterior de l'estació

Societat

Publicat el 3/ago/09 per Damià Sánchez

Els santcugatencs que vagin a Barcelona amb Renfe durant aquesta setmana i la vinent hauran de fer un mínim de dos transbordaments a causa de l'inici de les restriccions a la línia 7 de rodalies. Fins el 16 d'agost, els trens finalitzen el seu trajecte a l'estació de Montcada-Bifurcació, on els passatgers han de fer transbord amb les línies 3 i 4 si volen arribar fins a la capital. A més, el trajecte que connecta Castellbisbal, Rubí, Sant Cugat i Cerdanyola Universitat continua operat amb un servei alternatiu per carretera.

L'estació santcugatenca de Renfe segueix tancada fins el 23 d'agost. Un servei d'autobusos cobreix el trajecte entre les estacions de Castellbisbal, Rubí, Sant Cugat i Cerdanyola Universitat a causa de les obres per adaptar les vies a l'ample ibèric i a l'internacional.

Des d'aquest dilluns, però, s'afegeix una nova restricció. Els santcugatencs que viatgin a Barcelona amb Renfe acabaran el trajecte de la línia 7 a Montcada-Bifurcació. Un cop allà, seran les línies 3 i 4 que els duran fins l'estació de Sant Andreu Arenal, on podran utilitzar el serveis de metro i autobusos de TMB per arribar a altres punts de la ciutat. La instal·lació de la catenària rígida al túnel de plaça de Catalunya ha interromput la circulació dels combois entre Sant Andreu Arenal i Sants fins el 16 d'agost.

Els usuaris santcugatencs de Renfe han d'agafar la línia d'autobusos alternatius a l'exterior de l'estació.