Restablerta la circulació a la línia 7 de Renfe, amb parada a Sant Cugat


  • Comparteix:

Els usuaris de la línia 7 de Renfe poden arribar amb normalitat a Barcelona

Els usuaris de la línia 7 de Renfe poden arribar amb normalitat a Barcelona

Els santcugatencs que volen arribar a Barcelona amb Renfe ja ho poden fer amb total normalitat, ja que el servei s'ha restablert avui després de dues setmanes interromput. La línia 7 de rodalies, amb parada a la nostra ciutat, s'ha vist afectada per les obres d'instal·lació d'una catenària rígida al túnel de Plaça Catalunya i els usuaris han hagut de fer dos transbordaments per arribar a la capital.

Els usuaris de la línia 7 de Renfe, amb pas per la nostra ciutat, podran realitzar el trajecte a Barcelona a partir d'avui sense necessitat d'utilitzar transport alternatiu. Les obres del nou sistema d'electrificació als túnels de Barcelona han modificat el servei des de principis de mes, coincidint amb l'execució de la segona fase del projecte. El trajecte afectat ha comprès les estacions de Sants i Arc de Triomf, passant per Plaça Catalunya, i l'enllaç amb l'estació de Clot-Aragó.

Les línies 3 i 4 de rodalies també reprenen la normalitat de circulació, a més dels serveis de mitja distància entre Barcelona i Lleida, mentre que la línia 1 de rodalies continuarà afectada fins el proper 23 d'agost.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.