Detinguts dos santcugatencs acusats d'assaltar missatgers a Valldoreix


  • Comparteix:

Els presumptes atracadors feien servir una pistola simulada

Els presumptes atracadors feien servir una pistola simulada

El jutge ha deixat en llibertat sota fiança els dos santcugatencs de 18 i 19 anys detinguts per atracar amb intimidació missatgers que es disposaven a lliurar un paquet en un domicili de la nostra ciutat. Segons la policia, els mateixos atracadors haurien encarregat la comanda a travès d'Internet i haurien facilitat una adreça falsa de Valldoreix per cometre els atracaments. Els presumptes delinqüents, amb la cara coberta, intimidaven el repartidor amb un bat de beisbol i una pistola simulada.

La detenció es va produir el passat 6 d'agost, mentre els presumptes delinqüents atracaven un transportista que es disposava a lliurar un paquet que prèviament els mateixos detinguts havien comprat per Internet. La investigació policial es va iniciar després que un altre treballador d'una empresa de missatgeria fos assaltat a l'abril, quan lliurava a la mateixa adreça santcugatenca dos ordinadors comprats per Internet. Segons han explicat els Mossos d'Esquadra, quan el missatger sortia del seu vehicle, dos joves amb la cara coberta se li van acostar, el van intimidar amb un bat de beisbol i una pistola simulada, i van fugir amb el paquet, el telèfon mòbil del transportista i diners.

El 6 d'agost, els Mossos van saber que un altre missatger havia de lliurar un paquet al mateix domicili de Valldoreix i van organitzar un dispositiu de vigilància. Els agents van impedir el segon atracament i van detenir els dos presumptes delinqüents, de 18 i 19 anys, veïns de Sant Cugat.

El sots-cap de la unitat d'investigació de la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Rubí, Gerard Gallejones, explica el mòbil dels atracaments.

Gerard Gallejones

En una primera ocasió, els hi va sortir bé i, en aquesta segona ocasió van voler aconseguir 4 telèfons mòbils, dos per ells i dos per les seves xicotes.


Gallejones també ha explicat per què els presumptes delinqüents van escollir el mateix domicili per cometre els dos atracaments.

Gerard Gallejones

Es tracta d'un carrer amagat de Valldoreix, amb un bosc situat al costat del domicili.


Els detinguts van passar a disposició judicial i el jutge va decretar el seu ingrés a presó provisional fins que, al cap de tres dies, van ser posats en llibertat sota fiança. Els investigadors també relacionen amb l'atracament de l'abril una menor de 17 anys i han passat el cas a la Fiscalia de Menors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.