Els animals del nucli zoològic de Cal Castillo, en risc en cas d'incendi forestal a la zona


  • Comparteix:

Alt risc d'incendi a Cal Castillo degut als arbres caiguts per la ventada

Alt risc d'incendi a Cal Castillo degut als arbres caiguts per la ventada

El propietari del nucli zoològic Cal Castillo de Sol i Aire, Josep Castillo, alerta del risc d'incendi a la zona per la gran quantitat d'arbres caiguts per la ventada del gener. Castillo ha advertit que, en cas de foc, seria impossible protegir o evacuar els animals de la zona. El propietari del nucli ha explicat, d'altra banda, que les bèsties estan ara més controlades que mai per evitar que pateixin els afectes de l'onada de calor d'aquests dies.

L'alerta per l'onada de calor afecta també els animals del nucli zoològic de Cal Castillo, ubicat a Sol i Aire, a la Floresta. L'aigua proporcionada pel propietari del nucli i l'ombra natural de les alzines i roures de la zona són les principals vies de protecció dels animals per fer front a les altes temperatures d'aquests dies.

Ho explica el propietari del nucli zoològic, Josep Castillo.

Josep Castillo

Aquesta onada de calor podria afectar molt els animals. És per això que m'asseguro de què tinguin la major quantitat d'aigua possible.


Tot i tenir les condicions necessàries per mantenir els animals durant l'onada de calor que pateix la ciutat, Castillo assegura que seria molt difícil protegir-los del foc en cas que es produís un incendi a la zona.

Josep Castillo

Degut al nombre d'arbres caiguts, el foc seria tan potent que els animals podrien morir de calor.


Segons el propietari del nucli zoològic, el risc de foc a la zona és molt alt, a causa de la malesa que envolta la propietat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.