Sant Cugat assoleix màximes de 35 graus en el pic més alt de l'onada de calor


Temes relacionats

Es manté fins dijous l'alerta per l'onada de calor (18/ago/09)

Els santcugatencs resisteixen estoicament la calor extrema (18/ago/09)


  • Comparteix:

Els termòmetres van superar ahir els 35 graus de temperatura en les hores centrals de la jornada, en el pic més alt de l'onada de calor que pateix Sant Cugat i el conjunt de Catalunya des del cap de setmana. La previsió al Vallès Occidental parla d'un manteniment de la calor intensa fins demà i d'un lleuger descens de les temperatures màximes a partir d'aleshores.

Nits difícils de passar per la xafogor, dies asfixiants per la duresa del sol i la calor extrema. Així és la vida a Sant Cugat des del passat cap de setmana a causa de l'onada de calor que viu el conjunt de Catalunya i que, segons les previsions, es mantindrà almenys fins dijous a la nostra ciutat. A partir d'aleshores, el Servei Meteorològic de Catalunya pronostica unes temperatures màximes al voltant dels 31 o 32 graus, encara elevades però lluny dels 35 que s'han assolit aquest dimarts. Les mínimes es mantindran al voltant dels 22 o 23 graus, per la qual cosa encara es farà difícil dormir per a aquells que no tinguin sistemes de climatització a casa seva.

El departament de Salut manté activada l'alerta per onada de calor i recomana extremar la precaució als col·lectius de risc, com la gent gran, els infants i els malalts crònics. Els principals consells són hidratar-se de forma constant amb aigua o sucs naturals, evitar sortir al carrer en les hores centrals del dia i protegir-se dels raigs del sol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.