Els embassaments del Ter-Llobregat superen el 83% de la seva capacitat


  • Comparteix:

Els pantans que abasteixen Sant Cugat estan més plens que l'any passat

Els pantans que abasteixen Sant Cugat estan més plens que l'any passat

Els embassaments del sistema Ter-Llobregat, que abasteixen Sant Cugat, són per sobre del 83% de la seva capacitat, segons dades de l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) recollides per Europa Press. Les reserves d'aigua en aquesta conca superen en 17 punts el nivell que tenien fa un any. En global, els pantans de les conques internes de Catalunya superen el 80% de la seva capacitat, gairebé un 18% més que l'any passat per aquestes dates.

Els embassaments de les conques internes de Catalunya són per sobre del 80% de la seva capacitat, fet que suposa un augment del 17,73% sobre el total respecte a les dades de l'any passat, segons dades de l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) recollits per Europa Press.

En conjunt, els embassaments del sistema del Ter són avui al 81,51% de la seva capacitat, respecte del 59,61 de l'any passat; els del Cardener són al 91,27%, respecte al 62,49 de fa un any; els del Llobregat són al 86,80%, respecte del 78,46 de l'any passat; els del Ter-Llobregat són al 83,86%, respecte al 66,19 de l'any passat, i els del Siurana-Riudecanyes al 77,66%, respecte del 39,21 de fa un any.

Per embassaments, el més ple és el de la Llosa del Cavall (Lleida), amb un 96,97% de la seva capacitat, seguit del de Siurana (Tarragona), amb un 96,30%, i del de Foix (Barcelona), amb un 86,63%. L'any passat l'embassament més ple era el de la Baells (Barcelona), amb un 93,7%, i el menys ple el de Boadella, amb un 27,93% de la seva capacitat.

Els que tenen menys recursos actualment són el de Boadella (Girona), amb un 46,7%, el de Riudecanyes (Tarragona), amb un 34,83, i el de Sant Ponç (Lleida), amb un 72,56%. L'any passat els embassaments menys plens eren el de Boadella, amb un 27,93% i el de Siurana (Tarragona), amb un 36,29%.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.