Gran varietat de cursos i monogràfics als centres cívics dels districtes


  • Comparteix:

La dansa del ventre és una de les propostes dels centres cívics de la ciutat

La dansa del ventre és una de les propostes dels centres cívics de la ciutat

Els centres cívics de Mira-sol, la Floresta i les Planes obren a partir de l'1 de setembre el període de matriculació als cursos, tallers i monogràfics de l'últim trimestre de l'any. D'entre les matèries que s'oferiran enguany, hi ha gestió de l'economia domèstica, diverses formes de dansa i cursos d'idiomes, entre d'altres. L'inici de les activitats tindrà lloc a partir del 5 d'octubre.

Els cursos i tallers dels districtes es divideixen en les categories d'expressió, creixement personal, coneixements, i infància i família. Pel que fa al primer bloc, el centre cívic de la Floresta proposa, entre d'altres activitats, cursos de danses llatines, africanes i de Bollywood. El Centre Cívic de les Planes ensenya la manera de restaurar mobles i elements decoratius en desús. De la seva banda, Mira-sol també aposta per diferents tipus de dansa, com el country, el funky o el hip-hop, a més de cursos de percussió africana i guitarra.

Pel que fa a les activitats dedicades al creixement personal, el ioga, el tai-txi i la defensa personal són les principals activitats a tots tres centres cívics. Els idiomes i els cursos sobre història, egiptologia i còmics marquen les propostes emmarcades en l'àmbit de coneixement. Els més petits poden participar també de cursos i tallers com els de dansa i circ infantil, a la Floresta, kàrate, a les Planes, i manteniment d'una llar sostenible, a Mira-sol. Aquest districte, juntament amb les Planes, ofereix una sèrie de tallers dedicats a treure el màxim profit dels recursos propis, com la roba, el menjar o un hort domèstic.

El tinent d'alcalde de cultura, Xavier Escura, afirma que l'Ajuntament aposta per omplir de programació els disctrictes, evitant així que els ciutadans hagin de desplaçar-se al centre.

Xavier Escura

Fem una aposta cada vegada més decidida d'omplir de continguts els propis districtes. Cada vegada hi ha més demanda d'aquestes activitats.


A banda dels cursos trimestrals, els centres cívics de Sant Cugat ofereixen també cursets monogràfics d'economia domèstica, maquillatge i tast de vins, entre d'altres.


Les activitats ofertades tenen un cost d'entre 24 i 134 euros, tot i que es troben subjectes al nombre de sessions i participants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.