La crisi augmenta un 15% la demanda dels cursos de formació de la Cecot


Temes relacionats

La Fundació Cecot ofereix nous cursos i seminaris per a les persones en atur ( 8/set/08)

Sant Cugat col·laborarà amb la CECOT per potenciar l'economia local (21/feb/08)


  • Comparteix:

Seu de la Cecot, a Terrassa

Seu de la Cecot, a Terrassa

L'augment del nombre d'aturats ha fet que els cursos formatius que imparteix la Cecot tinguessin, el primer semestre d'aquest any, un increment d'alumnat del 15% respecte el mateix període de l'any anterior. Segons la patronal, els treballadors que es queden sense feina busquen cada vegada més augmentar les seves possibilitats d'accés al mercat laboral i, en molts casos, fer un canvi d'orientació professional.

La Cecot va oferir el primer semestre d'aquest any cursos gratuïts de formació a més de 10.000 persones, tant a treballadors en actiu com a persones en situació d'atur. En aquest últim grup, la Cecot ha observat un fort increment de la demanda de formació, especialment pel que fa a l'ús de les noves tecnologies i als idiomes.

Segons el membre del departament de comunicació i programació de la Cecot Jordi Ribera, aquest increment està directament relacionat amb l'actual situació econòmica.

Jordi Ribera

Actualment els aturats tenen més experiència, i volen millorar el seu currículum. Anteriorment no hi havia tanta demanda.


A part dels cursos que la Cecot imparteix als seus propis centres, un 40% són dels anomenats 'in company', que es fan dins de les empreses dels treballadors en actiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.