L'Ateneo de Santa Marta, a Colòmbia, obre les seves portes gràcies a l'Ateneu Santcugatenc


Temes relacionats

L'Ateneu rep 30.000 euros de l'Estat espanyol pel projecte del centre colombià de Santa Marta (11/gen/09)

L'Ateneu de Sant Cugat obre una 'sucursal' a Colòmbia (27/oct/08)


  • Comparteix:

Façana de l'Ateneo Santa Marta

Façana de l'Ateneo Santa Marta

L'Ateneu Santcugatenc ha inaugurat aquesta setmana el primer dels seus tres centres a Colòmbia. Es tracta de l'Ateneo Santa Marta, situat en aquesta ciutat del nord del país caribeny. La inauguració ha consistit en una jornada de portes obertes perquè la ciutadania conegui el nou equipament, que comptarà amb una biblioteca, accés lliure a internet i diversos espais polivalents per a tota mena d'activitats socioculturals. A part de l'Ateneo de Santa Marta, l'Ateneu Santcugatenc també està posant en marxa centres similars a les localitats d'Atánquez i d'Aracataca.

L'Ateneo Santa Marta ja ha obert les seves portes amb una festa d'inauguració que ha comptat amb espectacles de música i dansa i amb diverses mostres de fotografia i arts plàstiques a càrrec d'artistes locals. Es tracta del primer dels tres centres promou l'Ateneu Santcugatenc dins d'un projecte de cooperació internacional.

El president de l'Ateneu Santcugatenc, Ramon Pros, explicava abans de la inauguració que aquest nou centre intentarà reproduir l'activitat que l'entitat porta a terme a la nostra ciutat.

Ramon Pros

Posarem una biblioteca d'intercanvi de llibres, accés a les noves tecnologies, i farem diversos cursos de formació, com fem a Sant Cugat.


El projecte de l'Ateneo Santa Marta se sustenta en una subvenció de 30.000 euros de l'Agència Espanyola de Cooperació i Desenvolupament (AECID). Els centres d'Atánquez i d'Aracataca, que obriran properament les seves portes, compten amb el suport econòmic de l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.