El carrer Xerric s'entaula en un sopar a la fresca per acomiadar l'estiu


  • Comparteix:

Els veïns del carrer Xerric han acomiadat un cop més l'estiu amb un sopar de germanor a la fresca. L'àpat al carrer i la música han aplegat més de 200 persones en aquest tradicional acte de retrobament que serveix per estrènyer els vincles entre els veïns. El sopar popular ha arribat aquest dissabte a la seva 21a edició, ja que es celebra des de que el carrer es va vianantitzar.

Com cada any, el primer dissabte de setembre s'ha convertit en una cita obligatòria pels veïns del carrer Xerric. Entaular el carrer, convidar amics i familiars i compartir un bon àpat és la manera amb la qual els veïns d'aquesta zona diuen adéu a l'estiu i aprofiten per retrobar-se.

Un dels promotors de la iniciativa, Esteve Custo, explica com va néixer aquesta proposta.

Esteve Custo

Quan es van acabar les obres del carrer, vaig convidar els obrers a un esmorzar. Vam acordar fer un sopar cada any per celebrar que havien arreglat el carrer.


L'alcalde, Lluís Recoder, ha subratllat la importància d'actes com aquest.

Lluís Recoder

Significa que aquest poble que hi ha dins aquesta ciutat que ha crescut es manté viu. Hi ha molta gent que té ganes de conservar aquest caliu.






La vetllada al carrer ha clos amb música i ball per a tothom.








  • Comparteix:

COMENTARIS

Estan molt bé aquestes festes, però VOLEM UN TRACTE IGUALITARI AMB LA RESTA D'ENTITATS DEL POBLE!! Mentre uns tenen permís fins les 12 o 1, ells acaben la festa més enllà de les 3 de la matinanada. Serà pq en Recoder estava per allà bona part del sopar?

carles. Enviat el 7/set/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.