Sant Cugat acollirà el cinquè congrés de la Societat Catalano Balear de Psicologia


  • Comparteix:

Seu del Capio HGC

Seu del Capio HGC

La Societat Catalano Balear de Psicologia (SCBP) celebrarà a Sant Cugat el seu cinquè congrés, que reunirà centenars de professionals del Principat i les Illes. La trobada tindrà lloc al Capio Hospital General de Catalunya (HGC) al maig de l'any que ve, i parlarà de temes com els trastorns alimentaris, les addiccions i les disfuncions sexuals.

La SCBP és cada vegada més coneguda dins el seu sector i s'emmarca dins l'Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears, creada al 1872.

El president de la SCBP, Josep Deví, explica el sentit de l'entitat i del seu congrés anual.

Josep Deví

Volem intentar unir el món científic amb el corporatiu.


El congrés se celebrarà els dies 7 i 8 de maig de l'any que ve a l'auditori del Capio HGC, i és obert a professionals i estudiants de psicologia.

La trobada comptarà a més de les taules rodones i les ponències amb l'exposició de diferents treballs científics i amb el lliurament del 6è Premi Ramon Bayés i Sopena a la Trajectòria Professional. La ponència de clausura anirà a càrrec del psicòloga Rosa Maria Raig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.